MONTECRUZ

Teksten, digitale content en tweetalig Vlaams/Britse voice-overs

CONTENT DIE WERKT

Thomas Cruysberghs is copywriter en gediplomeerd vertaler. Van SEO-geoptimaliseerde webteksten over creatieve en journalistieke stukken tot tweetalig Brits-Vlaamse voice-overs: Thomas helpt bedrijven en organisaties uit de nood.

VOICE-OVERS

Een Vlaamse moedertaalspreker met accentloos Brits Engels, die ook tekstredactie doet? Bestaat zo iemand wel? Luister zelf!

COPYWRITING

Nederlandse en Engelse copywriting die converteert, met specialisatie in het Belgische bedrijvenlandschap en digitale marketing.

VERTALINGEN

Allround vertalingen van het Engels naar het Nederlands. Want soms moet het gewoon àf zijn.

Contentschrijver, verhalenverteller, vertaler en Nederlands-Britse voice-over: dat is waar Thomas in het professionele leven voor staat. Achter die derdepersoonsbeschrijving gaat een creatieve geest schuil die z’n weg kent in het digitale copywriting- en podcastinglandschap, om er zo voor te zorgen dat het verhaal van bedrijven en organisaties juist gebracht wordt én converteert.

Tekst in alle vormen en maten

Diep vanbinnen zal Thomas altijd een taalnerd blijven. Daar heeft hij vrede mee - iémand moet tenslotte weten hoe de taalkundige vork in de steel zit. Copywriting, ghostwriting, hertalingen en vertalingen uit het Engels: doe er uw voordeel mee!

Vlaamse-Britse voice-over

Een Vlaamse stem met native Brits Engels alsof het van Prince Harry zélf kwam? Ja hoor.

Digitale copywriting

Websiteteksten moeten uw doelpubliek overtuigen en converteren. SEO-geoptimaliseerde webcopy die tot actie aanzet is een vak apart. Laat Thomas het voor u doen, of volg een livetraining vanop afstand.

Headshot of Thomas

WERK

Een beknopt overzicht

Dromen zijn er om achterna te jagen. Vanaf september probeert Thomas een opleiding tot privaat piloot tot een goed einde te brengen. Als studiehulp zal hij daarbij vertrouwen op een vlieghandboek voor Britse piloten uit de Tweede Wereldoorlog. Benieuwd? Luister naar de podcast!

SPREEK AF

Brussel & Valencia

Elke dag bereikbaar

Binnen 24u antwoord

Laat Thomas terugbellen

Laat een bericht achter

Close Menu