Tekst die werkt.

Copywriting en ghostwriting voor jouw project.

Teksten die VOOR JOU werken

 Ik help je om je sitebezoekers en lezers te overtuigen. Van SEO-geoptimaliseerde webteksten tot creatieve stukken en ghostwriting: als copywriter en gediplomeerd taalkundige sta ik klaar voor al je tekstuitdagingen.

COPYWRITING

Nederlandse en Engelse teksten. Specialisatie in digitale marketing, websitecopy voor de techsector en ghostwriting voor bedrijfsleiders.

VERTALINGEN

Van het Engels naar het Nederlands. Want copy die stakeholders doet engagen - jakkes -, die laat je beter écht vertalen. Door mij, bijvoorbeeld.

Tekstschrijver en verhalenverteller: zo definieer ik me op professioneel vlak. Als ervaren rot in het digitale copywritinglandschap zorg ik ervoor dat bedrijven en organisaties hun verhaal op een overtuigende manier kunnen vertellen.

Tekst in alle vormen en maten

Diep vanbinnen zal ik altijd een taalnerd blijven. Daar heb ik intussen vrede mee - iémand moet tenslotte weten hoe de taalkundige vork in de steel zit. Mijn specialisatie? Algemene copywriting, ghostwriting en vertalingen uit het Engels. Vaak voor techbedrijven die complexe dingen op een eenvoudige manier willen communiceren.

Digitale copywriting

Websiteteksten moeten hun doelpubliek overtuigen en het tot actie aanzetten. Dat is een vak apart. En waarschijnlijk niet het jouwe. Maar geen nood: ik ben te huur.

WAT IK VOOR JE DOE

SPREEK AF

Boek een videogesprek

Elke dag bereikbaar

Binnen 24u antwoord

IK BEL JE TERUG

Laat een bericht achter