THOMAS MONTECRUZ

Steengoede copywriting.

Teksten die werken

Thomas Cruysberghs is copywriter en gediplomeerd taalkundige. Van SEO-geoptimaliseerde webteksten tot creatieve en journalistieke stukken: Thomas helpt bedrijven en organisaties uit de nood.

VOICE-OVERS

Een Vlaamse moedertaalspreker met accentloos Brits Engels, die ook tekstredactie doet? Bestaat zo iemand wel? Luister zelf!

COPYWRITING

Nederlandse en Engelse copywriting die werkt. Specialisatie in digitale marketing, websiteteksten voor de techsector en ghostwriting.

VERTALINGEN

Van het Engels naar het Nederlands. Want copy die stakeholders doet engagen - jakkes -, die laat je beter écht vertalen. Door Thomas, bijvoorbeeld.

Contentschrijver, verhalenverteller, vertaler en Nederlands-Britse voice-over: dat is waar Thomas in het professionele leven voor staat. Achter die derdepersoonsbeschrijving gaat een creatieve geest schuil die z’n weg kent in het digitale copywriting- en podcastinglandschap, om er zo voor te zorgen dat het verhaal van bedrijven en organisaties juist gebracht wordt én converteert.

Tekst in alle vormen en maten

Diep vanbinnen zal Thomas altijd een taalnerd blijven. Daar heeft hij vrede mee - iémand moet tenslotte weten hoe de taalkundige vork in de steel zit. De hoofdmoot: copywriting, ghostwriting, hertalingen en vertalingen uit het Engels.

Vlaams-Britse voice-over

Een Vlaamse stem met native Brits Engels alsof het van Prince Harry zélf kwam? Ja hoor.

Digitale copywriting

Websiteteksten moeten uw doelpubliek overtuigen en - pas op, modewoord - converteren. SEO-geoptimaliseerde webteksten die tot actie aanzetten, zijn een vak apart. Laat Thomas het voor u doen.

Headshot of Thomas

WERK

In zijn vrije tijd jaagt Thomas een licentie als piloot voor sportvliegtuigjes achterna. Hij houdt over dat avontuur een podcast bij. Benieuwd? Luister nu, helemaal gratis!

SPREEK AF

Brussel & Valencia

Elke dag bereikbaar

Binnen 24u antwoord

Laat Thomas terugbellen

Laat een bericht achter