Headshot of Thomas

OVER THOMAS

Thomas schrijft vaak in de derde persoon – ook hier weer. Hij groeide op met aandacht voor twee dingen: de sterrenhemel én alle soorten leesvoer die hij onder ogen kreeg – van teksten op shampooflesjes tot handleidingen voor Duitse wasmachines. Na zijn talen- en communicatiestudies in Antwerpen en Edinburgh studeerde hij verder aan de Antwerp Management School. Daarna wisselde hij af tussen jobs in het Verenigd Koninkrijk en België. Daarin legde hij zich toe op zowel journalistieke en persuasieve teksten als op digitale copywriting en vertalingen. Zijn – wel ja, mijn – interesseveld gaat haast even breed als het filmische oeuvre van Tom Hanks. 

En privé? Thomas is al jarenlang trouwe volger van de Amerikaanse NBA-competitie en ziet nog veel ruimte tot verbetering van zijn matige persoonlijke records op de triatlon.

Copywriting

Thomas' handschrift stelt niet veel voor. Gelukkig tikt hij al zijn teksten al sinds z'n tiende op een toetsenbord uit. Technologie is zijn specialiteit.

Digitale content en copy

Schrijven voor het web is een vak apart. SEO-gevoelige teksten schrijven, vertalen en hertalen: dat laat je als bedrijf best aan een professional met jaren ervaring bij een webagency.

Vlaamse en Brits-Engelse voice-overs

Een warme, neutrale Vlaamse stem die perfect wisselt naar accentloos Brits Engels? Horen is geloven.

FEITJES

10

Aantal jaar ervaring als schrijver/copywriter.

CRUYSBERGHS

Thomas' achternaam. Lastige spelling.

3

Landen waar Thomas heeft gewoond en gewerkt. Vier als Schotland onafhankelijk zou worden.

Close Menu